• En

  • En
  • بازدید مجازی از کلینیک تخصصی مهرانه

طرح تولید و مصرف محصول سالم از "مزرعه تا سفره"

مسئول کمیته پیشگیری مهرانه: مهرانه، طرح تولید و مصرف محصول سالم از "مزرعه تا سفره" را عملیاتی می‌کند

مسئول کمیته پیشگیری مهرانه:

مهرانه، طرح تولید و مصرف محصول سالم از "مزرعه تا سفره" را عملیاتی می‌کند

مسئول کمیته پیشگیری انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان گفت: مهرانه، طرح تولید و مصرف محصول سالم از "مزرعه تا سفره" را با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی عملیاتی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان، مسئول کمیته پیشگیری از ابتلا به سرطان مهرانه اظهار کرد: مهرانه با هدف جلوگیری از ابتلای جمعیت یک میلیون نفری استان زنجان به بیماری سرطان، توزیع میان‌وعده سالم در بین دانش‌آموزان و دانشجویان، ترویج مصرف غذای سالم در جامعه، اجرای برنامه‌های آموزشی در رابطه با مقابله با بیماری سرطان، جلوگیری از استعمال قلیان، سیگار و دخانیات و نهادینه کردن ورزش همگانی را در راستای ارتقاء سلامت جامعه در دستور کار جدی قرار داده است.

مصطفی مرتضوی از همکاری این انجمن با دستگاه‌های دولتی نیز خبر داد و گفت: انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان زنجان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی استان زنجان طرح تحقیقاتی ترویج تولید و مصرف محصول و غذای سالم از مزرعه تا سفره را در دستور کار جدی قرار داده است.

مرتضوی با بیان این‌که کشاورزان و باغداران باید توسط کارشناسان ذی‌ربط از مضرات آفات نباتی و کودهای شیمیایی برای سلامتی انسان و خاک و سایر آگاهی لازم را داشته باشند، خاطرنشان کرد: این طرح نیز در راستای ارتقا سطح آگاهی جامعه و از جمله کشاورزان و باغداران تدوین می‌شود.
آخرین اخبار